Despre noi

Asociaţia ”Bună Ziua, Copii din România” (BZRO) este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată la Bârlad în anul 1999 din iniţiativa unui grup de voluntari olandezi care au venit în România cu dorinţa de a ajuta copiii din centrele de plasament şi instituţiile statului responsabile de îngrijirea şi creşterea acestora. Organizația noastră este activă în domeniul protecţiei drepturilor copilului si familiei si este acreditată ca furnizor de servicii sociale de Comisia Judeţeană de Acreditare a Furnizorilor de Servicii Sociale.

„Bună Ziua, Copii din România” este membră a Federației Organizațiilor Neguvernamentale pentru Copil (2001-prezent) şi a reţelei SPINlink, reţea virtuală de promovare a metodei videointeraction training (2008-prezent).

Misiunea Asociaţiei „Bună Ziua, Copii din România” este aceea de a contribui la îmbunătăţirea educaţiei şi protecţiei copiilor şi tinerilor în dificultate şi la promovarea “reformei mentalităţilor”.

Scopul declarat al organizatiei noastre este nu numai de furnizor de servicii sociale, ci şi acela de vector al schimbării. În acest sens, BZRO militează pentru cointeresarea si implicarea activa a beneficiarilor in propriul proces de schimbare si dezvoltare, promovarea unei imagini pozitive a beneficiarilor, implicarea comunităţii prin participarea la acţiuni de voluntariat, colaborarea interinstituţională şi interdisciplinară prin promovarea unor relaţii de parteneriat in care BZRO pune la dispoziţie resursele şi know-how-ul , astfel încât parteneriatele sa fie benefice nu numai pentru acoperirea nevoilor beneficiarilor, ci şi pentru dezvoltarea organizaţională a partenerului.

Valorile noastre sunt demnitatea ființei umane, solidaritatea, dăruirea, profesionalismul, transparența și respectul reciproc.

logo_fonpc
logo_spinlink
logo_bz_nl

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 + twelve =